Vinn konsert og show på din skole


Ønsker du og din klasse å få besøk av en kjent artist, konkurrere mot toppidrettsutøvere, smake på insekter og oppleve magi på nært hold? Da har dere muligheten nå! Din skole kan vinne et supershow fra Regnskogfondet og TV-aksjonen den 23. september. Bli med på høstens grønneste eventyr.

 

Så lett vinner du besøk på din skole:

  1. Lag en regnskogstamme sammen med læreren din. Smink alle med ansiktsmaling. Ta bilde av stammen din og send inn til oss (Maks tre bilder per klasse. Gjerne flere personer per bilde)
  2. Lag et navn på stammen din.
  3. Fortell hvordan deres stamme vil bidra til å redde regnskogen.

Send svar til konkurranse@regnskog.no innen 17. september klokken 10.00.

 

Konkurranseregler:  

  1. For å være med i konkurransen må dere sende inn deres bilder og svar innen 17. september klokken 10.00. Besvarelser mottatt etter fristen vil ikke bli vurdert.
  2. Vinneren kåres av en jury. I juryen sitter: Erik Thorstvedt, Jørgen Walderhaug Jensen fra Salaby, Phung Hang som er programleder for skoleturneen, Angela Goldin fra Det Internasjonale Barnekunstmuseet, Kari Bucher fra TV-aksjonen Regnskogfondet og Anders Krogh fra Regnskogfondet. Den nedsatte juryens valg kan ikke overprøves eller ankes.
  3. Lærer og rektor på hver skole er ansvarlig for å ha godkjenning fra foresatte til deltakelse i konkurransen, og til Regnskogfondets bruk av bildene ifm. TV-aksjonen. 
  4. Regnskogfondets TV-aksjon er ikke ansvarlig for å sette opp en ny konsert om uforutsette hendelser skulle medføre kansellering eller en redusert versjon av arrangementet.
  5. Regnskogfondets TV-aksjon har rett til å benytte alle innsendte bidrag i egne sosiale medier, på nettsider og i egen markedsføring, og et utvalg bilder kan også bli benyttet digitalt på Det Internasjonale Barnekunstmuseet i Oslo. Bildene vil bli kreditert i de tilfeller hvor fotografens navn er kjent.
  6. Endringer i program eller jurysammensetning kan forekomme.
  7. Rettsstridig, upassende eller krenkende materiale vil bli forkastet.

 

Hva kreves av skolen som vinner konkurransen:

 

Skolen som vinner vil bli kontaktet av TV-aksjonen NRK Regnskogfondet for å avtale alle praktiske detaljer.

 

Dato: Onsdag 23. September er foreløpig dato for konsert for skolen som vinner konkurransen, men alle detaljer vil bli avtalt med den aktuelle skolen.

 

Kostnader:

TV-aksjonen NRK Regnskogfondet dekker alle kostnader ved gjennomføring av arrangementet

 

Tidsforbruk:

Selve showet varer i overkant av en time, men med autografskriving og bilder i etterkant er det fornuftig å sette av to timer etter lunsj.

Vi vil behøve gymsal eller sal egnet for konsert for hele skolen en hel dag for opprigg og nedrigg i forkant av konserten.

 

Praktisk:

Skolen må være behjelpelig med informasjon om arrangementslokalet, samt sette opp stoler eller lignende til skolens elever for konserten.