Marie, Hans, Eirik og Andreas er regnskogvoktere og ute på sitt viktigste oppdrag for TV-aksjonen og Regnskogfondet. Her er de på Dalsnuten i Sandnes kommune klare til å samle inn penger fra turgåere.

Alle får besøk

Hver by, bygd, dal og kanskje også fjelltopp får i dag besøk av en bøssebærer fra TV-aksjonen. Gjennom årets TV-aksjon til Regnskogfondet skal et regnskogsområde på størrelse med Norge og Danmark bevares. Regnskogen er hjemmet til 260 millioner mennesker og huser mellom 50 og 80 prosent av landjordas arter. 

- Bøssebærerne gjør en kjempeinnsats, sier aksjonsleder Kari Bucher. De er selve navet i TV-aksjonen og sørger for at alle i Norge i dag kan bidra til at verden siste regnskoger beskyttes. Ta godt imot bøssebærerne, de er ute på sitt viktigste oppdrag, oppfordrer hun.

- Vi opplever et fantastisk engasjement for regnskogen, sier Maren Bleskestad, kommunikasjonsansvarlig i TV-aksjonen.- Barnehager og skoler har hatt markedsdager og løp for regnskogen, vennegjenger selger vafler og auksjonerer bort leker og mange lag og foreninger har bidratt til å skape synlighet og engasjement. Det formidable frivillige engasjementet ute i lokalsamfunnene gjør TV-aksjonen til verdens største dugnad.

 

Karlsøy får besøk! F.v Aurora Pedersen 13 år fra Karlsøy bak : Sirin Vatne Lillebo 13 år Fra Karlsøy foran Hanna Manuela Vatne 8 år fra Kåfjord og helt til høyre Sylvi Vatne Pedersen fra Karlsøy.