22 okt

Solgte for 46 266,- til TV-aksjonen

I forrige uke annonserte REMA 1000-kjøpmann Mehmet Tekinös at han ville gi hele overskuddet fra lørdagssalget til TV-aksjonen. Resultatet svarte til forventningene.

Les mer ...
18 okt

Kjempeløft for regnskogen

TV-aksjonen gikk av sending med fantastiske 182 908 253 kroner. Et kjempeløft for regnskogen, jubler leder for Regnskogfondet, Lars Løvold.

Les mer ...
18 okt

Banket på hver dør

Nærmere 100 000 regnskogvoktere har vært ute og gått med bøsse for TV-aksjonen. - De har gjort en kjempeinnsats for regnskogen, sier leder i Regnskogfondet, Lars Løvold.

Les mer ...
18 okt

Auksjonen er i gang!

Vil du stå på en av Norges mest prestisjefylte scener som mus i Hakkebakkeskogen eller komme backstage med Markus og Martinius? By på disse og mange flere fantastiske objekter i TV-aksjonens auksjon!

Les mer ...
18 okt

Nå kommer bøssebærerne!

100 000 bøssebærere er nå på vei ut for å samle inn penger til årets TV-aksjonen og regnskogen. Ta godt i mot dem!

Les mer ...
18 okt

Slik ser årets bøsse ut

Akkurat nå er 100 000 bøssebærere ute og går for årets TV-aksjon og Regnskogfondet. Årets aksjon skal bevare et regnskogsområde større enn hele Norge og Danmark tilsammen. Slik ser årets bøsse ut.

Les mer ...
14 okt

Farg facebook grønn!

Vis at du engasjerer deg for regnskogen! Gå inn på www.jegerregnskogvokter.no og lag ditt eget skjold og profilbilde til facebook.

Les mer ...
14 okt

Lærere knuste friidrettslandslaget i stafett

Mer enn 1600 skoleelever hadde møtt opp da TV-aksjonen onsdag 14. oktober inviterte til stafett på Bislett stadion i Oslo. Barna fikk se lærerne sine løpe 4x100 meter mot lag fra noen av landets største bedrifter, og ikke minst, et toppet lag fra friidrettslandslaget, med Ezinne Okparaebo i spissen.

Les mer ...
13 okt

Miljøagenter aksjonerte for regnskogen

Miljøagentene i Ås lagde sammen et stort 12-tall på gressmatta på Ås stadion og filmet det med drone. 12 fotballbaner regnskog forsvinner hvert minutt var budskapet til Miljøagentene.

Les mer ...
13 okt

Kardemommeby gir til TV-aksjonen

Bærum barneteater gir alle inntektene fra forestillingen Folk og Røvere i Kardemommeby søndag 18. oktober til TV-aksjonen.

Les mer ...
11 okt

- Den største krisen på jorden

Statsminister Erna Solberg ble i dag med ut i skogen for å snakke om viktigheten av skog – og bevaring av verdens regnskoger. - Vi har fortsatt muligheten til å forebygge den største krisen på jordkloden, sier Solberg. Hun oppfordrer nordmenn til å gå med bøsse for TV-aksjonen neste søndag.

Les mer ...
09 okt

Slik blir du bøssebærer!

Usikker på hvordan du melder deg som bøssebærer og når du skal gå? Her finner du alt du trenger å vite!

Les mer ...
09 okt

Ezinne versus Oslo

Onsdag 14. oktober utfordrer Norges raskeste kvinne, Ezinne Okparaebo, noen av landets mest kjente fjes til 4x100 meter stafett på Bislett stadion. Målet er å skape oppmerksomhet om årets TV-aksjon i Oslo.

Les mer ...
07 okt

Regnskogen er bare et klikk unna

Ta deg noen minutter og besøk regnskogen og landsbyen hvor Ineida bor. Hvis du tør da.

Les mer ...
06 okt

Unge regnskogvoktere

Barna i Mortenåsen barnehage har vært regnskogvoktere på heltid i årevis. Klart de gleder seg ekstra til årets TV-aksjon!

Les mer ...
05 okt

Opplev regnskogen midt i Oslo

I Oslo reptilpark kan man oppleve noe av det fascinerende dyrelivet regnskogen har å by på. Her kan du hilse på pilgiftsfrosker og bløte silkeaper fra Sør-Amerika, slanger og øgler av ymse slag, kjempesnegler fra Afrika, og en litt grinete krokodille.

Les mer ...
05 okt

Innsamlingskontrollen trygger bidraget

Organisasjoner som ønsker å søke om TV-aksjonen må være godkjent av Innsamlingskontrollen.

Les mer ...
01 okt

Flerkulturelt samarbeid for TV-aksjonen

På frivillighetens hus i Øvre Eiker ble det tirsdag 29. september arrangert flerkulturell dag med TV-aksjonen som tema. Arrangørene var NAV Øvre Eiker, Buskerud innvandrerråd og Øvre Eiker frivilligsentral.

Les mer ...
30 sep

Gira på TV-aksjonen

Det var stor stemning da Hareid Skule i Møre og Romsdal fikk besøk av TV-aksjonens skoleshow. Gjennom musikk, magi, gresshoppespising og brennende fakler fikk elevene en magisk opplevelse av regnskogen.

Les mer ...
24 sep

Vant årets skolekonkurranse

Smestad skole vant TV-aksjonens skolekonkurranse og fikk besøk av et magisk og forrykende show. Jubelen stod i taket da artisten Sandra Lyng tok utfordringen fra salen og spiste hele 10 små gresshopper. - Alt for regnskogen, kommenterte Lyng før hun knasket i seg insektene.

Les mer ...
18 sep

Smakte på godteri fra regnskogen

Da foreldrene til klasse 4C på Kastellet skole tok over undervisningen for en dag, sto både ansiktsmaling og godteri på timeplanen. En dag i regnskogens verden falt i smak hos fjerdeklassingene.

Les mer ...
17 sep

Enok vil redde regnskogen

- Sammen kan vi gjøre en forskjell, sier Enok Groven fra NRK-serien Anno.

Les mer ...
08 sep

Lærte om regnskogen i øsende regn

Over 1500 femteklassinger ble malt som regnskogvoktere da Skogselskapet og TV-aksjonen inviterte til skoleskogdager på Sognsvann i Oslo.

Les mer ...
28 aug

Én million fra REMA 1000 til TV-aksjonen

- Innsats for å bevare regnskog er utvilsomt noe av det viktigste vi som bedrift kan gjøre for å bremse klimaendringer og bevare biologisk mangfold, sier Ole Robert Reitan, administrerende direktør i REMA 1000.

Les mer ...
17 aug

- La jorden få ha regnskogen sin i fred

Juli Hoff (7) og Katarina Minos-Gunnari (7) har allerede startet å samle inn penger til TV-aksjonen 2015.

Les mer ...
15 jun

Helseministeren syklet for TV-aksjonen

Lørdag gikk årets Nordsjøritt av stabelen, og som lagledere for TV-aksjonens to faste lag, stilte ingen ringere enn helseminister Bent Høie og Dagsrevyens Ingerid Stenvold. På bildet sammen med daglig leder i Nordsjørittet Siri Ommedal.

Les mer ...
09 jun

Ny TV-aksjon for Nordsjørittet

Lørdag 13. juni går årets Nordsjøritt av stabelen. Tradisjonen tro stiller TV-aksjonen med to lag. Og årets lagledere er ingen ringere enn helseminister Bent Høie og NRK-profil Ingerid Stenvold.

Les mer ...
05 jun

- En flott måte å støtte en god sak på

Det sier markedskoordinator i Sivilingeniør J. F. Knudtzen AS, Aud Sissel Vange, etter at hun og resten av firmaet fredag gjennomførte sin tur med Oslo Sporveiers veterantrikk.

Les mer ...
05 jun

- Gi med hjertet

Det er hotellgründer Petter Stordalens råd til næringslivskollegaer når de skal gi bidrag til veldedige formål. En policy han selv følger når han avgjør hvilke gode saker Norges største hotellkjede, Nordic Choice Hotels, skal støtte. Siden 2008 har hotellkjeden gitt årlige bidrag til Regnskogfondet.

Les mer ...
27 mar

Skogens vokter

Mange tusen indianere døde da gullgravere invaderte yanomami-indianernes landsbyer dypt inne i Amazonas. Daví har fra han var 14 år stått fremst i kampen for at folket hans aldri igjen skal oppleve slike grusomheter – en kamp som langt fra er over.

Les mer ...
27 mar

Dugnaden som endrer verden

- Det jeg elsker med TV-aksjonen er å se hva vi enkeltmennesker klarer når vi løfter i flokk. Den frivillige innsatsen fra hele Norges befolkning har ført til at millioner av mennesker i hele verden har fått livsviktig hjelp, sier TV-aksjonsleder Kari Bucher.

Les mer ...
27 mar

Dette går TV-aksjonsmidlene til:

Årets TV-aksjon har fått navnet " Vi skal vokte regnskogen". Pengene fra TV-aksjonen 2015 skal gå til å bevare noen av verdens største regnskogsområder i Peru, Brasil, DR Kongo og Ny-Guinea. Dette tilsvarer et område større enn Danmark og Norge til sammen.

Les mer ...